Blog

WELK KEUKENWERKBLAD IS DE BESTE KEUZE?

WELK KEUKENWERKBLAD IS DE BESTE KEUZE?

01/03/2023


Je werkblad is zonder twijfel een heel belangrijk element in de keuken. Sta er dus op voorhand goed bij stil welke verwachtingen je eraan wil stellen. De keuze van een werkblad zal verschillen van gebruiker tot gebruiker. Er bestaat hierbij niet zoiets als dé beste keuze voor iedereen. Al wil de meerderheid toch wel graag een werkblad dat onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en duurzaam is voor gebruik. Er zijn een heleboel vragen die de keuze van je werkblad mee bepalen. Graag zetten we alle materialen met hun voor- en nadelen eens even in de kijker.

Lees meer

Lees meer

Zomersluiting

Zomersluiting

12/07/2022


Beste klanten, Graag delen wij u mee dat we deze zomer collectief gesloten zijn vanaf zaterdag 15/7 tot en met maandag 31/7. Vanaf dinsdag 1/8 zijn wij terug open! Prettige zomervakantie!

Lees meer

Lees meer

10 trends in de keuken van 2019 op een rij

10 trends in de keuken van 2019 op een rij

12/02/2019


Trends zijn meer dan een oppervlakkige uiting of een poging om aan te zetten tot consumptie. Ze zijn het resultaat van verscheidene studies naar mens en maatschappij in een poging om iets te creëren dat aansluit bij de wensen en behoeften van klanten vandaag en morgen. Het is een expressie van wat er leeft in de samenleving. Alles verandert voortdurend, zo ook keuken en interieur.
 Graag delen we met jullie de trends die dit jaar opvallen!

Lees meer

Lees meer

Winactie

Winactie

07/11/2018


Wij danken heel graag alle klanten die deelnamen aan onze facebook-actie. Het was hartverwarmend te zien dat er zo van onze keukens genoten wordt! Graag delen we via deze weg onze 5 winnende foto’s met jullie.

Lees meer

Lees meer

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.Lees meer