Keukens Van Moerzeke

Een familiezaak met liefde voor het vak.

De geschiedenis van onze zaak gaat terug tot 1982. In dat jaar startte Kamiel Van Moerzeke na meer dan 30 jaar als schrijnwerker zijn eigen zaak op. Ook zijn zonen Chris en Patrick kregen de smaak te pakken. In 1997 namen zij de fakkel over en bouwden ze het bedrijf verder uit. De intrede van de derde generatie, Laurenz en Claudia, gaf Van Moerzeke een nieuwe boost. In 2012 bouwden we in Hamme een nieuw atelier en magazijn. In 2013 volgde een grondige uitbreiding van de toonzaal.

Ondanks die groei word je bij een bezoek aan onze toonzaal nog steeds begroet door onze familie. Wij blijven het aanspreekpunt, en ook opmetingen en werfopvolging nemen we na al die jaren nog steeds zelf voor onze rekening. Dat is onze manier om te laten zien hoe belangrijk jouw keuken voor ons is.

Onze werkwijze

Stap 1 - Intro

Bij Van Moerzeke zijn we gevoelsmensen. En dus is onze werkwijze vooral gebaseerd op vertrouwen. Bij ons geen gladde verkooppraatjes en snelle handtekeningen, maar persoonlijke gesprekken en volledige transparantie. We weten hoe het voelt om een project uit handen te geven. En dus doen we er alles aan om de bouw van je keuken zo vlot mogelijk te laten verlopen – van voorontwerp tot oplevering en lang daarna.

Stap 2 - Luisteren

LUISTEREN

Hoe je keuken eruitziet en hoe ze ingedeeld is, is heel persoonlijk. Daarom maken we extra veel tijd om je te leren kennen. We luisteren, adviseren, ontwerpen en finetunen tot elk detail van je keuken goed zit. Zo garanderen we dat je project een weerspiegeling wordt van jouw smaak en jouw levensstijl. 100% wordt afgestemd op jouw ruimte en budget.

Stap 3 - Zien

ZIEN

Na onze kennismaking maken we een ontwerp van je keuken. Inclusief 3D-plan en een vrijblijvende offerte. Zo zie je al van bij het begin hoe je nieuwe keuken er zal uitzien. Bovendien werken we enkel met vaste fabrikanten die onze filosofie kennen en die professionals zijn in hun vak. Alles wordt in eigen beheer geproduceerd en geplaatst, zodat we de kwaliteit continu kunnen monitoren.

Stap 4 - Voelen

VOELEN

Ons team bezoekt regelmatig vakbeurzen om up-to-date te blijven van de laatste trends. We houden de vinger aan de pols van de laatste technologische en esthetische ontwikkelingen, integreren ze in jouw keukenconcept en zorgen ervoor dat de beleving van je persoonlijke keuken volledig klopt. Of dat nu een landelijke oase van rust is, een hoogtechnologische smart kitchen, of iets ertussenin.

Stap 5 - Meer weten

MEER WETEN?

Bekijk alvast enkele voorbeelden van landelijke en moderne keukens.

Naar de realisaties

1 / 5

Benieuwd naar meer?

Uiteraard wil je helemaal zeker zijn als je een partner kiest voor de bouw van je nieuwe keuken. Heb je nog vragen over onze werkwijze en mogelijkheden? Kom langs in onze showroom in Hamme of neem contact met ons op. We staan je met alle plezier te woord.

Neem contact met ons op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.Lees meer