We zijn er rotsvast van overtuigd dat we mensen hun alledaags leven thuis kunnen verbeteren door passend design, technologie en service.

 

Echter gaat dat niet over één nacht ijs, je moet tijd krijgen om doordachte keuzes te maken. Een nieuwe keuken is een investering die zeker voldoende aandacht verdient. We gaan je dus niet verleiden met zogenaamde superkortingen om snel tot een handtekening te komen. Liever maken we serieus werk van jouw keukenplannen en mag je van ons een eerlijke prijs verwachten. 

We geven graag tijd en advies om te helpen bij het maken van duurzame keuzes op maat van je leven. Onze missie? Het jou naar je zin maken, zodat je zorgeloos kan genieten van meer kook- en wooncomfort.

We geloven dat een investering in duurzaam comfort bijdraagt aan een positief leven.

Onze werkwijze

Stap 1 - Intro

HET HART VAN JOUW HUIS

Jouw keuken is het hart van je huis. Het is de plek waar je 's ochtends je eerste koffietje drinkt. Waar je samenkomt met het hele gezin. Waar je aperitieft met vrienden. Waar je kook, eet, praat en wie weet soms danst. Waar al eens saus wordt gemorst of een glas wordt gebroken...

Wij weten dat een keuken dient om in te leven. Dat ze én functioneel én hoogkwalitatief én helemaal jouw stijl moet zijn.

Een keuken op maat van jouw leven? Dat start bij ons.

Swipe en ontdekt onze werkwijze.

Stap 2 - Voelen

VOELEN

Bij Van Moerzeke zijn we gevoelsmensen. Onze werkwijze is gebasseerd op vertrouwen. Geen gladde verkoopspraatjes, fake kortingen en snelle handtekeningen, maar persoonlijke gesprekken en volledige transparantie. Een keuken op maat van jouw leven vertrekt vanuit de juiste klik. En die VOEL je.

Stap 3 - Horen

HOREN

Hoe je keuken eruitziet en hoe ze ingedeeld is, is heel persoonlijk. Daarom maken we extra veel tijd om je te leren kennen. We luisteren, adviseren, ontwerpen en finetunen tot elk detail van je keuken goed zit. En we HOREN ook wat je niet zegt. We denken actief met je mee tot het ontwerp 100% afgestemd is op jouw stijl, ruimte en budget.

Stap 4 - Zien

ZIEN

Na onze kennismaking zie jij je keuken tot leven komen in een 3D ontwerp met een transparante, vrijblijvende offerte. Wij werken met vaste producenten en doen de nodige aanpassingen in ons eigen atelier. Ook de plaatsing is volledig in eigen beheer, zodat we de kwaliteit en uitvoering kunnen monitoren en garanderen tot en met de nazorg. Want wij ZIEN jou graag tevreden.

Stap 5 - Ruiken

RUIKEN

Met een NEUS voor de nieuwste trends en innovaties, en regelmatige bezoeken aan gespecialiseerde vakbeurzen blijven we op de hoogte van de laatste technologische en esthetische ontwikkelingen. We integreren alles in jouw keukenconcept en zorgen ervoor dat de beleving van jouw keuken volledig klopt. Of dat nu een landelijke oase van rust is, een hoogtechnologische smart kitchen of er iets tussenin.

Stap 6 - Smaak

SMAAK

Smaakt dit naar meer?

Bekijk ook zeker onze meest recente realisaties.

Naar de realisaties

1 / 6

“Het succes van onze familiezaak is gebouwd op de waarden die we van generatie op generatie steeds gekoesterd hebben en die vandaag in onze bedrijfscultuur verankerd zitten.”

 

“Mijn grootvader Kamiel ging op zijn veertiende in de leer bij een meubelmaker. Gebeten door die stiel, mocht hij van zijn vader extra specialisaties in Mechelen volgen. Hij werd een echte vakman die verfijnde precisie met deskundigheid nastreefde. Gewoon goed was nooit goed genoeg, de minste sprankel laksheid en je had het verkorven bij hem. 

Hij was een stielman pur sang, die pas kort na zijn vijftigste verjaardag toch de droom van een zelfstandige zaak nog najoeg. Van alle bijkomstige paperassen die je als zelfstandig ondernemer onder je neus geschoven krijgt, had hij echter geen kaas gegeten. Zijn oudste zoon Patrick (mijn vader), die als ingenieur goed was met cijfers en enig zakelijk inzicht had, schoot ter hulp. Zijn zoon Chris, die net als schrijnwerker was afgestudeerd, kon ook met hen meewerken. Zo konden ze, met ieders sterkte, als een team samenwerken naar de beste resultaten toe.

Ze deden hun best om samen die droom van een succesvolle zaak, in timmerwerken en binnenschrijnwerk, te verwezenlijken. Het was niet makkelijk, veel concurrentie en ook de economische crisis van de jaren ‘80 er bij. Oplossingsgericht zagen de broers Van Moerzeke toen een opportuniteit in het zich specialiseren in de nieuwste trends aan modern keukenmeubilair. Dit vergde wel enige vernieuwingen en dus ook extra investeringen.

Mijn grootvader steunde het idee van zijn zoons. Op voorwaarde dat het belang van kwaliteit en service steeds primair bleef. De fierheid over zijn werk was wat hem altijd gaande had gehouden. Iedere vraag van klanten beantwoordde hij steevast graag met: “Dat komt in orde!”. Zijn veto legde ons geen windeieren. Als derde generatie draag ik die liefdevolle ijver graag actief in het hart mee. 

Ondertussen vele jaren verder leerde de opgebouwde ervaring en een uitgebreid team aan fijne medewerkers me dat we het beste vooruit komen wanneer we zorg dragen voor elkaar. Graag bouw ik met onze zaak aan zo een wereld verder mee."

 

Claudia Van Moerzeke

Claudia Van Moerzeke

Onze troeven

Intro

Van "koekentroef" naar keukentroef. Wij laten graag in onze kaarten kijken.

Geen pokerface maar volledig transparant en in volle vertrouwen.

Swipe en ontdek.

1 - Familiezaak

FAMILIEZAAK

"From our family to yours" zeggen we wel eens. Onze familiezaak kent een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1982. In dat jaar startte Kamiel Van Moerzeke na 30 jaar te werken als schrijnwerker zijn eigen zaak op. Doorheen de jaren werd de fakkel doorgegeve aan zonen Chris en Patrick en recent aan kleindochter Claudia.

Ons bedrijf groeide verder uit met een nieuw atelier en magazijn, een grondige uitbreiding van de showroom en een sterk team. Onze familiale, persoonlijke aanpak blijft steeds ongewijzigd.

2 - Ervaring & innovatie

ERVARING & INNOVATIE

Met meer dan 40 jaar ervaring kennen wij alle keukengeheimen. Met een uitgebreid gamma aan kwalitatieve keukens aangeboden door vaste fabrikanten, aanpasbaar in ons eigen atelier en aan eerlijke, transparante prijzen. We houden vinger aan de pols wat betreft de laatste keukentrends en denken actief na over een keuken op maat van jouw leven.

3 - Eigen atelier

EIGEN ATELIER

In onze toonzaal vind je een breed gamma aan keukenopstellingen en materiaalmogelijkheden. Wij werken hiervoor samen met de merken waarin wij geloven. Uiteraard dienen er vaak aanpassingen te gebeuren zodat de gekozen keuken perfect past. Deze aanpassingen gebeuren in ons eigen atelier door onze vakmensen. Zo garanderen wij een keuken op maat van jouw leven.

4 - Eigen montage

EIGEN MONTAGE

Ook de montage van jouw keuken wordt door onze eigen mensen uitgevoerd. Zo kunnen we de kwaliteit continu monitoren en zijn wij de enige partij die de eindverantwoordelijkheid draagt. Onze monteurs zijn gekend voor hun minimale overlast, positieve teamsfeer en keren pas huiswaarts als de keuken functioneel en opgeruimd is. Zelfs als het installeren meerdere dagen in beslag neemt. Ook de nazorg bij eventuele problemen is iets waar ons klanten zeker enthousiast over zijn.

5 - Persoonlijk

PERSOONLIJK

Onze service en betrokkenheid bij elk project, maken dat mensen over ons praten. Mond-tot-mond reclame is de beste en werkt enkel wanneer je als bedrijf een heel transparante en persoonlijke aanpak hanteert. Wanneer we voor jou aan de slag gaan, denken we mee na over het gehele keukenontwerp, we stemmen af tot de hele puzzel klopt en maken een mooi 3D-ontwerp dat jullie droomkeuken visualiseert. En dat is nog maar het begin...

6 - Transparant

TRANSPARANT

Bij ons geen gladde salespraatjes. We verleiden je niet met één of andere zotte korting voor "de snelle beslisser" of omdat jij nu "toevallig" op "DOLLE KEUKENDAG" onze showroom bezoekt. Wij maken tijd voor jou en je beslissing. Want een keuken op maat van jouw leven gaat niet over één nacht ijs. 

1 / 7

Benieuwd naar meer?

Uiteraard wil je helemaal zeker zijn als je een partner kiest voor de bouw van je nieuwe keuken. Heb je nog vragen over onze werkwijze en mogelijkheden? Kom langs in onze showroom in Hamme of neem contact met ons op. We staan je met alle plezier te woord.

Neem contact met ons op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.Lees meer