Winactie

Wij danken heel graag alle klanten die deelnamen aan onze facebook-actie. Het was hartverwarmend te zien dat er zo van onze keukens genoten wordt! Graag delen we via deze weg onze 5 winnende foto’s met jullie.

Geplaatst in de categorie(ën):
Acties

Tag(s):
Facebook

Andere berichten

Bekijk al onze berichten
Kerstverlof

Kerstverlof

20/12/2023


Beste klanten, Graag delen wij u mee dat we er even tussenuit zijn met alle collega's. Onze toonzaal is gesloten van zaterdag 23/12/2023 tot en met maandag 01/01/2024. Vanaf dinsdag 2 januari zijn we terug volledig ter beschikking voor al uw vragen en projecten! Wij wensen u ook fijne feestdagen toe!

Lees meer

Lees meer

WELK MATERIAAL KIES JE VOOR JE KEUKENFRONTEN?

WELK MATERIAAL KIES JE VOOR JE KEUKENFRONTEN?

02/03/2023


De uitstraling van je keuken zal in grote mate bepaald worden door de keuze van je keukenfronten. Deze keuze heeft een impact op jouw voorziene budget en latere gebruikscomfort. Het is dus zeker belangrijk om je goed te informeren voor je een keuze maakt. We zetten graag alle verschillende mogelijkheden eens op een rijtje.

Lees meer

Lees meer

WAAROP MOET JE LETTEN BIJ HET KIEZEN VAN EEN KOOKPLAAT?

WAAROP MOET JE LETTEN BIJ HET KIEZEN VAN EEN KOOKPLAAT?

20/03/2023


Een goede kookplaat is onmisbaar in de keuken. Het is ongetwijfeld één van de meest gebruikte objecten bij velen. Maar er eentje kiezen kan, door het grote aanbod en de vele snufjes, best moeilijk zijn. Waar moet je rekening mee houden en wat is voor jou belangrijk?

Lees meer

Lees meer

HOE KLEUREN KIEZEN VOOR JE KEUKEN?

HOE KLEUREN KIEZEN VOOR JE KEUKEN?

10/03/2023


Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en moet je nog beslissen in welke kleur(en)? Dat is zeker niet gemakkelijk. Keukens kunnen geleverd worden in een grote verscheidenheid aan kleuren en materialen. Sommige mensen worden wel eens overweldigd door het oneindige aanbod. Toch is het een zeer belangrijke keuze, je kiest ze immers niet alleen voor vandaag, maar voor vele jaren verder.

Lees meer

Lees meer

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.Lees meer