GEGROEFD EIKENHOUT

Een eigentijdse keuken met gestroomlijnd landelijk karakter

Deze keuken ademt een strakke landelijke stijl uit, waarbij de fronten in half massief eikenhout een warme uitstraling toevoegen. De verticale groeven in het eikenhout benadrukken enerzijds het landelijke karakter van de keuken, en anderzijds geven deze strakke lijnen een eigentijdse touch. De glaskast met steellook deuren biedt een elegante manier om serviesgoed, glaswerk of decoratieve items tentoon te stellen. Dat maakt dat de strakke opstelling toch een persoonlijk en uitnodigend karakter krijgt. De glasdeuren dragen bij aan een landelijke sfeer en voegen tevens een vleugje industriële stijl toe.

Centraal in deze keuken is een geavanceerde kookplaat met kookveldafzuiging van Miele voorzien. Deze innovatieve afzuiging zorgt niet alleen voor een efficiënte verwijdering van kookdampen en geuren, maar geeft ook enigzins extra vrijheid bij het ontwerpen van de keukenopstelling. De keuken is niet alleen esthetisch warm strak, maar ook praktisch met veel opbergruimte ontworpen. Kasten en lades bieden voldoende ruimte voor het opbergen van keukengerei, potten, pannen en voorraad. Bovendien is er zitgelegenheid geïntegreerd, waardoor de keuken een gezellige ontmoetingsplaats wordt waar familie en vrienden kunnen samenkomen terwijl er wordt gekookt.

In het Dekton werkblad in een backflip stopcontactmodule voorzien die extra gebruiksgemak biedt door elektrische aansluitingen binnen handbereik te hebben wanneer dat nodig is. Na gebruik kan dit discreet worden ingeklapt om een strakke uitstraling te behouden. Het resultaat is een keuken die zowel functioneel als uitnodigend is, met een harmonieuze combinatie van materialen en functionaliteit.

Een keuken op maat van jouw leven?

Bel onze keukenadviseurs op +32 (0)52 48 13 77 voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom.
Of stuur je ons liever een mailtje? Dat kan ook via info@keukens-vanmoerzeke.be.

 

Terug naar het overzicht

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.Lees meer