Maatwerk

Inrichtingen op maat. Ook buiten de keuken.

Je keuken is de kern van je interieur.
En dus krijgen we steeds vaker de vraag om het ontwerp van de keuken te laten doorlopen in de inrichting van andere kamers.

Van televisiemeubels tot dressoirs en van badkamermeubels tot tafelbladen:
onze ervaren schrijnwerkers maken je volledige inrichting op maat, voor een uniforme, stijlvolle look.

Onze werkwijze

Stap 1 - Intro

Bij Van Moerzeke zijn we gevoelsmensen. En dus is onze werkwijze vooral gebaseerd op vertrouwen. Bij ons geen gladde verkooppraatjes en snelle handtekeningen, maar persoonlijke gesprekken en volledige transparantie. We weten hoe het voelt om een project uit handen te geven. En dus doen we er alles aan om de bouw van je keuken zo vlot mogelijk te laten verlopen – van voorontwerp tot oplevering en lang daarna.

Stap 2 - Luisteren

LUISTEREN

Hoe je keuken eruitziet en hoe ze ingedeeld is, is heel persoonlijk. Daarom maken we extra veel tijd om je te leren kennen. We luisteren, adviseren, ontwerpen en finetunen tot elk detail van je keuken goed zit. Zo garanderen we dat je project een weerspiegeling wordt van jouw smaak en jouw levensstijl. 100% wordt afgestemd op jouw ruimte en budget.

Stap 3 - Zien

ZIEN

Na onze kennismaking maken we een ontwerp van je keuken. Inclusief 3D-plan en een vrijblijvende offerte. Zo zie je al van bij het begin hoe je nieuwe keuken er zal uitzien. Bovendien werken we enkel met vaste fabrikanten die onze filosofie kennen en die professionals zijn in hun vak. Alles wordt in eigen beheer geproduceerd en geplaatst, zodat we de kwaliteit continu kunnen monitoren.

Stap 4 - Voelen

VOELEN

Ons team bezoekt regelmatig vakbeurzen om up-to-date te blijven van de laatste trends. We houden de vinger aan de pols van de laatste technologische en esthetische ontwikkelingen, integreren ze in jouw keukenconcept en zorgen ervoor dat de beleving van je persoonlijke keuken volledig klopt. Of dat nu een landelijke oase van rust is, een hoogtechnologische smart kitchen, of iets ertussenin.

Stap 5 - Meer weten

MEER WETEN?

Bekijk alvast enkele voorbeelden van landelijke en moderne keukens.

Naar de realisaties

1 / 5

Project op de planning?

Vertel ons alles over je interieurproject, of het nu een wild idee is of een concreet plan. Wij staan je met veel plezier bij met professioneel advies en de allerbeste services. Kom langs in onze showroom in Hamme of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op!

Bekijk enkele van onze realisaties

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.Lees meer