Winactie

Wij danken heel graag alle klanten die deelnamen aan onze facebook-actie. Het was hartverwarmend te zien dat er zo van onze keukens genoten wordt! Graag delen we via deze weg onze 5 winnende foto’s met jullie.

Geplaatst in de categorie(ën):
Acties

Tag(s):
Facebook

Andere berichten

Bekijk al onze berichten
WELK MATERIAAL KIES JE VOOR JE KEUKENFRONTEN?

WELK MATERIAAL KIES JE VOOR JE KEUKENFRONTEN?

02/03/2023


De uitstraling van je keuken zal in grote mate bepaald worden door de keuze van je keukenfronten. Deze keuze heeft een impact op jouw voorziene budget en latere gebruikscomfort. Het is dus zeker belangrijk om je goed te informeren voor je een keuze maakt. We zetten graag alle verschillende mogelijkheden eens op een rijtje.

Lees meer

Lees meer

WELKE OVEN PAST HET BESTE BIJ JE?

WELKE OVEN PAST HET BESTE BIJ JE?

09/03/2023


Er bestaan heel wat verschillende soorten ovens, er eentje kiezen is geen makkelijke taak. Naast bakken, krijgen ovens nu heel wat meer functies mee. Denk maar aan stoom-functies, magnetron-functies, grill-functies, combi-functies... Bij het kiezen van een oven is het belangrijk jezelf de vraag te stellen over hoe je deze wenst te gebruiken. Misschien bestaan er ovenfuncties die jou het dagelijkse leven makkelijker maken? We zetten graag de diverse types en feiten eens op een rij.

Lees meer

Lees meer

EEN KEUKEN MET OF ZONDER GREPEN?

EEN KEUKEN MET OF ZONDER GREPEN?

13/03/2023


Eén van de vele keuze die je bij de aankoop van een nieuwe keuken moet maken, is of het er een wordt met of zonder handgrepen. Deze keuze doet veel met de uitstraling van je keuken. Mensen met een voorliefde voor een moderne strakke look kiezen vaak voor een greeploze keuken. Maar kan een keuken met grepen niet diezelfde look nastreven? We begrijpen dat deze keuze niet eenvoudig is, daarom zetten we graag alle voor- en nadelen even op een rijtje.

Lees meer

Lees meer

Kerstverlof

Kerstverlof

20/12/2023


Beste klanten, Graag delen wij u mee dat we er even tussenuit zijn met alle collega's. Onze toonzaal is gesloten van zaterdag 23/12/2023 tot en met maandag 01/01/2024. Vanaf dinsdag 2 januari zijn we terug volledig ter beschikking voor al uw vragen en projecten! Wij wensen u ook fijne feestdagen toe!

Lees meer

Lees meer

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.Lees meer